Klassiskt, tidlöst och lantligt kök

2013-12-16 | Inspiration
Helenas kök

Ett av de vackraste köken jag vet har min vän Helena. Det här köket har allt ett kök skall ha om Ni frågar mig. Det är stort, ljust och luftigt. Ombonat och varenda detalj är genomtänkt. Det är synnerligt väl komponerat och fyllt med vackra detaljer. 

Helenas kök

Köksön med spis är placerad centralt och den vackra stackhuskåpan smyckar tjusigt. Det här är ett ställe att samlas på. För visst är det så att köket är husets hjärta? Oavsett vilken stil man väljer på sitt kök så är det här familj och vänner samlas. För att laga mat, baka, göra läxor eller bara umgås.

Det här vackra köket kommer från IKEA. Bänkskivorna i granit har specialbeställts och måttanpassats och ger köket en alldeles egen själ. Det är detaljerna som gör det heter det.

Helenas kök

Drömmen måste väl ändå vara att ha en vedspis och en kakelugn i köket? Helena och hennes man kan det här med inredning och har onekligen skapat sig en lustfylld oas i köket. Tack Helena för att vi på Köksrenoverarna får inspirera med Dina vackra bilder. Vill Ni se mer? Hälsa då på hos Helena för mer inspiration och bilder.

© - Copyright - Samtliga foton är tagna av Helena Sundin och får publiceras här med tillstånd.

Ha en fin dag!

/Catharina